Katarina börjar spela i band!

Katarina Mattson har idag berättat för oss att hon ska sluta jobba på Forshagaakademin och ska satsa på en karriär som rockmusiker.

Katarina har under flera år spelat gitarr i hårdrocksbandet The Furiosas. Efter ett nytt skivkontrakt och en turné under våren har alltså Katarina bestämt att hon ska jobba heltid med hårdrock istället för i skolan.

Katarina kommenterar själv sitt avhopp med:

-Hårdrock och undervisning är ganska lika. Man skriker en massa och man har sina trogna fans som kommer på alla konserter, precis som i läraryrket.

Vi på språkintro önskar Katarina all lycka till i framtiden.

17 reaktioner till “Katarina börjar spela i band!”

 1. Wow! Jättebra Katarina. Det visste jag inte att du kan spela gitarr också. Jag önskar att du får kul med ditt nya jobb. Jag vill tacka för allt som du gjorde för oss i skolan. Men i alla fall är jag ledsen att du inte längre jobbar som lärare.

 2. Oj oj oj! Vad kul! Jag kommer att komma till din konsert. Du är en fantastisk Engelska lärare som jag har haft tycker jag! Jag önskar att den bästa kommer att hända för dig och lycka till!

 3. Jo, jo – det skulle vara nåt det. 🙂 Jag tror alla elever kan se fram emot att Katarina är på jobbet på måndag igen.

  April, april!

 4. Meddela konsertschemat, I’ll be there! 😱
  Undrar vilka fler dolda talanger du har, törs knappt fråga!
  Lycka till Katarina med nya utmaningar…..👌

 5. ”April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill”/”April, april din dumma sill, jag kan lura vem jag vill”🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

 6. Hej Katarina! Jag har inte sett i hela mitt liv som du en snäll och glad människa och jag vill vara som du typ i mitt liv, en snäll människa och jag önskar att du får en fint liv. Lycka till bästa lärare! ❤️❤️

 7. Oj oj Katarina! Jag blev shock när jag såg dig att du kan också spela gittar. Jag önskar dig ett bra liv och du ser ut jättefint. Jag tycker att du är en bra engelska lärare som jag inte sett i mitt liv. Lycka till Katarina!❤️❤️❤️😘👌💕

 8. Vad kul att du börjar spela i band igen. Men du är en bra och snäll lärare och vi kommer att sakna dig. Lycka till! 😊

 9. Det är inte sant. Det var April April! Jag kommer aldrig glömma dig och lycka till i hela ditt liv mina bästa lärarinna.
  Tack för din rolig lögn Emil! 😂😂😂 Lycka till.

 10. Katarina! You have a special place in every child’s heart.
  Because in this game of life,
  You help us to get our start.
  I just want to thank you Katarina,
  For all the things you’ve done.
  You are a very special teacher,
  and to me you’re number one Katarina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *