En dag i Stockholm

Jag Mustafa och Zeynollah åkte från Kil till Karlstad 7:20.

Vi ska vänta på andra killar en half timme och först kommer Janne och Johan å Khaled 8:35 och sen vi åkte kl 8:45. På väg vi lyssnade på arabisk musik. 4 timmer på väg vi lite dansade och klappade. Vi kom till Stockholm 11:45. Yassin, Nickqadam, Raghda,Sara och Mojtaba åkte till webbstjärnan. Vi åkte till stan Janne och Khaled körde bilen. Vi åkte promenerade till slottet dom tog kort och sen jag och Yosef åkte till gamla stan. Och sen vi åkte och  tittade på Drottninggatan. Khaled köpte en tröja.

Khaled sa vi måste åka tillbaka. Och sen dom komma vi åkte till Ikea på parkering. Jag Mustafa och Jawed dansade på pariska musik sen går upp och åt det mat jättegod mat. Jag ta kyckling chips och Cola efter mat vi åkte tillbaka från Stockholm kl 17:00. På väg och alla är trötta dom sov på minibussen. Jag också sov lite pratade med andra och sen kom till Kil kl 20:30. Johan på boende Drack te och Tårta dom städade bilen och vi tog kort med Johan och sen Johan åkte hem.

Det var dåligt dag det därför att det regnade och mycket blåsigt. Lång tid åka 8 timmar. Lärarna också trötta 8 timmar körde dom. Lärarna är snälla. Det var sådär dag killarna är roliga.

2 reaktioner till “En dag i Stockholm”

  1. Superbra Mehdi för en sjukt bra skriven text. Du beskrev hela dagen med detaljer noga. Jag är stolt över dig som fan. Fortsätt med sån upplevelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *